Perez vol lof: "Voor mij is hij echt dé leider van dit FC Twente"

Kenneth Perez
Kenneth Perez Foto: © Pro Shots

Kenneth Perez en Marciano Vink zijn enthousiast over Robin Pröpper. De dertigjarige verdediger van FC Twente piekte laat, maar rijpt als rode wijn.

"Een ontzettend boegbeeld voor FC Twente. Ik had mijn twijfels toen hij van Heracles naar Twente ging", opent Perez bij ESPN. "Hij zou de verdediging gaan leiden en is dat ook echt gaan doen. Ik vind het écht knap hoe hij het verschil maakt met zijn agressiviteit, voetballend vermogen, passing en leiderschap. Voor mij is hij echt dé leider van dit FC Twente."

Vink is het eens met zijn collega in de studio. "Alles wat Kenneth opnoemt zien we, maar hij kan ook véél beter voetballen dan dat iedereen denkt. Hij is veel technischer dan dat je denkt." Perez stemt daarmee in: "Honderd procent waar."

Pröpper is een steunpilaar zonder wie FC Twente minder speet. "Twee weken geleden toen hij gewisseld werd tegen AZ (2-1 verlies, red.) zag je dat het opeens uit elkaar viel", aldus Perez. "Ik vind Pröpper zo stabiel. Het is een hele knappe ontwikkeling die hij heeft doorgemaakt."

Lees meer:
0 reacties