Peter Bosz: "Toen hij dat vertelde viel er een doodse stilte"

Peter Bosz
Peter Bosz Foto: © Pro Shots

Peter Bosz maakt het seizoen met PSV af zonder vleugelverdediger Sergiño Dest. De Amerikaans international heeft een zware kruisbandblessure opgelopen op de training van de Eindhovenaren.

"Het laatste nieuws over Sergiño Dest? Dat het een ernstige blessure is, helaas. En daar zijn we allemaal kapot van", vertelt Bosz op de persconferentie van PSV op woensdag. Ook reageert hij over de duur van de afwezigheid van de Amerikaans international. "Daar kan ik in zijn algemeenheid wel wat over zeggen, want wij hebben daar met hem over gesproken."

"Hij zou het fijn vinden als hij zelf zou mogen uitleggen wat er gebeurd is, wat er precies aan de hand is en wat het vervolg zal zijn. Dat zal één dezer dagen gebeuren. Hij zou het fijn vinden dat hij dat in zijn eigen woorden mocht doen, in plaats van dat ik dat in zijn plaats zou doen."

Bosz is zelf kapot van het nieuws, maar ook bij de spelersgroep van PSV kwam het nieuws als een bom binnen. "Het is verschrikkelijk. Hij heeft het samen met de dokter aan de groep, de spelers en de staf, verteld. Daarna was er doodse stilte. En dat zegt denk ik wel alles. Ja, het is verschrikkelijk", aldus Bosz.

Lees meer:
0 reacties