'PSV steekt Feyenoord oog uit en heeft middenvelder bijna binnen'

Feyenoord vier een goal van Guus Til
Feyenoord vier een goal van Guus Til Foto: © Pro Shots

Het heeft er alle schijn van dat PSV aan de haal gaat met Guus Til. De middenvelder wordt begeerd door Feyenoord en Royal Antwerp FC maar beide clubs lijken nu achter het net te vissen. Til heeft een goed gesprek gehad met Ruud van Nistelrooij en staat nu op het punt om definitief naar Eindhoven te verkassen.

De gesprekken lopen blijkbaar zo voorspoedig dat de international binnen 24 uur al een medische keuring zal ondergaan. PSV wil de overgang zo snel mogelijk afronden, zo weet De Telegraaf. Bij Feyenoord kunnen ze Til financieel niet bieden wat hij in Eindhoven kan verdienen. De club uit Rotterdam hoopte dat Arne Slot een bepalende factor zou kunnen zijn om Til te behouden. Vrijdag bracht Til nog een bezoek aan Royal Antwerp FC waar hij sprak met trainer Mark van Bommel.

"Binnen de financiële mogelijkheden die je als club hebt en mede op basis van de selectie die er al stond, ga je het ideale plaatje uitzetten. En daarin is een aantal successen gehaald. Hopelijk volgen er nog meer”, aldus Van Nistelrooy, die zijn wens naar alle waarschijnlijkheid snel vervuld gaat zien worden met Til. Als alles goed verloopt, kan Til maandag mee met PSV naar het trainingskamp in Duitsland.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr 12 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
Excelsior -
-
Vitesse -
za 13 aug. 2022, 18:45
Eredivisie
Go Ahead Eagles -
-
PSV -
za 13 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
FC Emmen -
-
RKC Waalwijk -
za 13 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
FC Utrecht -
-
SC Cambuur -
za 13 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
SC Heerenveen -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 1 3 3
2 PSV 1 3 3
3 AZ 1 2 3
4 Excelsior 1 2 3
5 Ajax 1 1 3
Bekijk de hele stand