PSV-ster baalt van missen EK: "Dan had ik mijn vakantie afgezegd"

PSV viert de treffer van Guus Til tegen SC Heerenveen
PSV viert de treffer van Guus Til tegen SC Heerenveen Foto: © Pro Shots

Guus Til sloot met PSV het Eredivisieseizoen af met een 3-1 overwinning op RKC Waalwijk. Griekenland is zijn vakantiebestemming, al had hij zelf liever een andere bestemming gezien.

"Ik was er heel erg op gebrand om het vandaag nog een keer te laten zien", lacht Til voor de camera van ESPN. De PSV'er baalt dat hij op de slotdag van de competitie geen doelpunt maakte. "Dat is normaal toch, als aanvallende middenvelder bent en je scoort niet?" 

De ophef over het Ibiza-tripje van de Eindhovenaren was een extra motivator om tegen de Waalwijkers goed te spelen. "Helemaal omdat mensen zeiden dat het competitievervalsing was. Maar we hebben gewoon gedaan wat we moesten doen."

Til gaat niet mee met Oranje en dus gaat hij op vakantie. "Snel hè. Ik ga naar Griekenland. Ik heb er het hele jaar niet bij gezeten. Het was mooi geweest, maar ik ging er niet vanuit. En anders had ik mijn vakantie wel afgezegd, haha. Ik had mijn zinnen er wel op gezet, maar het is niet gelukt. Ik ga nu op vakantie, maar ik had toch liever erbij gezeten."

Lees meer:
0 reacties