PSV verwacht mega-transfer: "Wat hij op die leeftijd doet, geweldig"

Peter Bosz en Earnest Stewart in gesprek
Peter Bosz en Earnest Stewart in gesprek Foto: © BSR Agency

Earnest Stewart gaat er vanuit dat PSV volgend jaar niet meer kan beschikken over Johan Bakayoko. De Amerikaan is onder de indruk van de ontwikkeling van de Belgische buitenspeler.

Op de stelling of Johan Bakayoko ook volgend seizoen nog bij PSV voetbalt, antwoordt Stewart bij NOS Studio Voetbal dan ook met: "Nee." Later komt de technisch directeur terug op de stelling. "Wat hij op zo'n leeftijd doet, is echt geweldig."

"Er zijn nog steeds ontwikkelingspunten in zijn spel, maar dit is een jonge jongen die in de eerste seizoenshelft gewoon dertig topwedstrijden weg heeft gestouwd in zijn eentje: Champions League, competitie, beker en dan nog eens het nationale elftal", gaat hij verder. "Ik vind het bijzonder knap. Welke transfersom we verlangen? Daar gaan we eens rustig over nadenken."

Ook krijgt Stewart vragen over de toekomst van Joey Veerman. PSV wil verlengen met de Volendammer, terwijl Veerman zelf wel openstaat voor een stap naar het buitenland. "We zitten in Nederland, een opleidingsland. We moeten sowieso rekening houden met dit soort dingen. Dat is één, maar wij willen Joey nog heel graag behouden", aldus Stewart.

Lees meer:
0 reacties