Rik Elfrink: "Als er 35 of 40 miljoen op hem geboden wordt..."

Rik Elfrink bij het Philips Stadion
Rik Elfrink bij het Philips Stadion Foto: © Screenshot Veronica

PSV lijkt in de achterhoede flink te moeten doorselecteren, maar dat is natuurlijk niet de enige linie waar dingen gaan spelen op transfergebied. Ook op het middenveld kan er iets gebeuren.

"Op het middenveld speelt wat minder, maar alleen Joey Veerman is natuurlijk een 'hot' item", vertelt Elfrink in de Voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad. "Komt daar straks 35 of 40 miljoen voor, dan zal PSV toch ook gaan kijken of hij de volgende stap kan zetten. Schouten moet absoluut blijven, die mag zeker niet weg en dat vinden ze bij PSV ook een fantastische speler. Die moet koste wat kost blijven."

"Met Tillman zijn ze volle bak bezig, om hem bij Bayern München weg te houden. Ik denk alleen dat dat ijdele hoop is. PSV kan een koopoptie lichten van zo'n 12 á 13 miljoen euro, maar Bayern kan dat met een boete van zo'n 3 miljoen euro voorkomen. Dat zal moeilijk worden, maar wie weet. De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Misschien zijn ze bij Bayern wel zó verdrietig, dat ze het allemaal niet meer weten", aldus Elfrink.

Lees meer:
0 reacties