Ronald Koeman zorgt voor flinke irritatie: "Moet Barcelona bellen"

Ronald Koeman
Ronald Koeman Foto: © BSR Agency

Ronald Koeman heeft voor flink wat irritatie gezorgd in het kamp van de Poolse nationale ploeg. Bondscoach Michal Probierz snapt niet waarom de Nederlandse coach de blessure van Robert Lewandowski in twijfel trekt.

De Poolse spits liep maandag een spierblessure op en daarna kwam naar buiten dat hij de eerste EK-wedstrijd, tegen Nederland, moet missen. "We doen er alles aan zodat Robert in de tweede wedstrijd, tegen Oostenrijk, kan spelen", zei Probierz. Koeman trok die woorden in twijfel. "Ik heb het gehoord, maar ik weet niet of het allemaal waar is", zei de bondscoach bij zijn eerste persmoment in Duitsland.

"Ik heb altijd twijfels. We zien het zondag wel. Het mag duidelijk zijn dat Lewandowski een hele belangrijke speler is voor Polen. Hij heeft geloof ik 150 interlands gespeeld en scoort heel veel. Maar nogmaals, we zien het zondag wel", aldus Koeman. Probierz snapt niks van die woorden: "Ik ken Koeman niet persoonlijk, dus is het moeilijk voor mij om te zeggen hoe hij denkt. Maar Robert speelt zondag zeker niet. En als Koeman dat niet gelooft, dan moet hij FC Barcelona maar bellen. Ik weet zeker dat hij daar nog wat vrienden heeft, dus dan komt hij wel achter de waarheid."

Lees meer:
0 reacties