Ronaldinho zorgt voor verbazing: "Hij wilde zelfs nog kaartjes"

Ronaldinho
Ronaldinho Foto: © Orange Pictures

Ronaldinho is helemaal klaar met de nationale ploeg van Brazilië. De oud-topspeler hoeft geen wedstrijd meer te zien van de Goddelijke kanaries. 

Op zijn Instagram is Ronaldinho zeer kritisch richting de start van de Copa America. "Ik heb er genoeg van. Dit is een triest moment voor iedereen die van het Braziliaanse voetbal houdt. Dit is misschien wel een van de slechtste teams in jaren", schrijft hij. "Er is gebrek aan liefde voor het shirt en een gebrek aan doorzettingsvermogen. Ik zal geen wedstrijd van Brazilië meer kijken. Laat staan een overwinning vieren."

Raphinha reageerde verbaasd op deze uitspraken van de oud-speler van FC Barcelona en AC Milan. "Het was een verrassing voor de hele groep", citeert NU.nl de aanvaller op de persconferentie. "Hij toonde altijd steun voor het team en is een idool. Het is een klap voor ons. We zijn het er niet mee eens." Daarbij zouden niet alleen woorden van Ronaldinho helemaal kloppen, denkt Raphinha. "We kwamen er via Vini (Vinícius Júnior red.) achter dat hij zelfs nog kaartjes wilde voor onze oefenwedstrijd tegen de VS. Dat komt niet overeen met wat hij nu zegt."

Lees meer:
0 reacties