Ruud Gullit steunt beslissing Gözübüyük: "Zo zijn de regels"

Ruud Gullit
Ruud Gullit Foto: © Pro Shots

Ruud Gullit heeft genoten van Feyenoord. De ploeg bereikte de finale van de Conference League en in de Eredivisie werd een achterstand uiteindelijk weggepoetst tegen PSV.

"Ik heb genoten van hoe het elftal van Arne Slot nationaal heeft gereageerd in de topper thuis tegen PSV na het behalen van de finale van de Conference League", schrijft Gullit in De Telegraaf. "Als voormalig speler en trainer van Feyenoord en aanhanger van de club ben ik misschien niet helemaal objectief; aan de andere kant heb ik me ook kritisch uitgelaten over Feyenoord als daar reden voor was."

De Rotterdammers leken zondagmiddag genoegen te moeten nemen met een nederlaag door twee treffers van Cody Gakpo. "Bij een 2-0 achterstand richtte de ploeg zich op, voelde zich na het succes in Europa verplicht naar de fans, gaf alles, knokte zich terug in de wedstrijd en werd daarvoor uiteindelijk beloond. Niemand in Amsterdam die kon zeuren dat Feyenoord z’n sportieve plicht niet vervulde."

De gelijkmaker viel uit een strafschop waar de nodige ophef over was. De KNVB kwam zelfs met een statement dat de penalty onterecht was, maar Gullit kan zich daar niet helemaal in vinden. "Het was misschien ongelukkig wat Mauro overkwam, maar de bal ging direct op doel en door Mauro’s arm werd een doelpunt voorkomen. Dat is voor mij een argument om een strafschop te geven. Ongelukkig, maar zo zijn de regels."

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
do 26 mei 2022, 20:00
Eredivisie
Vitesse -
-
AZ -
zo 29 mei 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
Vitesse -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand