Sem Steijn naar Feyenoord? "Hij zal geliefd zijn in De Kuip"

Sem Steijn
Sem Steijn Foto: © Orange Pictures

Sem Steijn is bij FC Twente aan een zeer productief seizoen bezig. Hoewel hij zes wedstrijden op rij niet wist te scoren, was het afgelopen zondag tweemaal raak in het duel met Go Ahead Eagles. Door de treffers staat zijn seizoenstotaal alweer op twaalf.

In De Oosttribune bespreken Tijmen van Wissing en Nico Wantia de toekomst van Steijn. Wantia denkt dat er veel interesse is van andere clubs voor de middenvelder. Wantia" "Met zoveel scorend vermogen ben je bij iedere club welkom. Dat hoeft alleen niet per se als basisspeler, clubs kijken namelijk naar de statistieken. Als je zoveel doelpunten achter je naam hebt staan, dan ben je voor elke club interessant", oordeelt hij.

Wantia vindt Steijn wel passen in Italië. Wantia: "Hij is wel een Italiaanse afmaker. Daar hoef je namelijk ook niet zo goed mee te voetballen, want ze kijken daar echt alleen naar de cijfers van een speler. Dat zou hem dus wel kunnen liggen, alleen ik zou helemaal niet weten wie geïnteresseerd is in Steijn", doelend op clubs uit de Italiaanse competitie.

De ook aangeschoven Tijmen van Wissing ziet wel een perfecte club voor Steijn, maar dan in Nederland. Van Wissing: "Ik vind het ook wel een Feyenoord ventje hoor, daar past hij wel. Als je het vergelijkt met Lex Immers al was dat in een iets mindere fase van de club. Ook daar jaagt hij alle ballen gewoon allemaal erin. Ik denk niet dat hij geen last heeft van Kuipvrees." Nico Wantia sluit zich aan bij de woorden van zijn collega. "Hij zal ook wel geliefd zijn in de Kuip vanwege zijn strijdlust", besluit Wantia.

Lees meer:
0 reacties