Sjoerd Mossou haalt uit: "Ik snap daar helemaal geen klote van"

Sjoerd Mossou
Sjoerd Mossou Foto: © Pro Shots

Sjoerd Mossou kan er met zijn verstand niet bij dat Heracles de trainer heeft ontslagen, maar wel op dezelfde voet is verder gegaan. Volgens de journalist hadden de Almeloërs dan ook een totaal andere trainer moeten aanstellen voor de play-offs.

"Dat je afscheid neemt van een trainer kan ik begrijpen als je naar het seizoen kijkt van Heracles", opent Mossou in de Voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad. "Maar dan zet je de assistent (René Kolmschot, red.), die er ook al het hele seizoen bij was, voor de groep bij deze allesbeslissende fase. Gaat dat dan een andere energie geven? Ik begrijp daar helemaal geen klote van."

"Excelsior voetbalt sowieso goed, maar even vanuit het perspectief van Heracles", gaat de journalist verder. "Je ontslaat Frank Wormuth, waar ik me iets bij voor kan stellen. Je moet toch iets en het ging echt van kwaad tot erger bij Heracles. Maar ik begrijp werkelijk niet dat je eigenlijk op dezelfde voet doorgaat, maar dan zonder Wormuth. Zet dan Stijn Vreven voor de groep. Of Zeljko Petrovic ofzo. Dan verander je echt iets."

"Dit is lood om oud ijzer. Heracles zit nu mentaal in de moeilijkste positie denkbaar. Er waren op de laatste speelronde een aantal ploegen die, bij wijze van spreken, blij zouden zijn met de zestiende plaats. Als ze maar niet rechtstreeks degraderen. Bij Heracles was dat natuurlijk precies andersom. Het was echt vlees nog vis", aldus Mossou.

België - Nederland

Nederland wint voor 30 (!) keer je inzet

Nederland speelt vrijdag in het kader van de Nations League tegen onze zuiderburen. Denk je dat Oranje in Brussel wint van België? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 30 keer je inzet voor een overwinning van Nederland. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr 5 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
Sparta Rotterdam -
za 6 aug. 2022, 16:30
Eredivisie
Fortuna Sittard -
-
Ajax -
za 6 aug. 2022, 18:45
Eredivisie
SC Cambuur -
-
Excelsior -
za 6 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
PSV -
-
FC Emmen -
za 6 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
RKC Waalwijk -
-
FC Utrecht -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 0 0 0
2 AZ 0 0 0
3 Excelsior 0 0 0
4 FC Emmen 0 0 0
5 FC Groningen 0 0 0
Bekijk de hele stand