Slot eindelijk open: "Moest tussen mijn vrouw en mij blijven"

Arne Slot is druk aan de slag bij zijn nieuwe club. Hij is zich persoonlijk aan het voorbereiden op zijn eerste seizoen als hoofdtrainer van Liverpool en heeft aan zijn eerste interview gegeven welke Liverpool heeft gepubliceerd.

"De eerste keer toen ik hoorde dat Liverpool geïnteresseerd in me was, moest ik het tussen mij en mijn vrouw houden. Ik heb altijd gezegd dat het een fantastische club moest zijn waar ik Feyenoord voor zou gaan verlaten. Ik denk dat het een jaar geleden was dat ik ook in de belangstelling stond van een paar Premier League-clubs, maar ik besloot om te verlengen bij Feyenoord met het idee om daar nog twee seizoenen te blijven", vertelt een geliefde Slot.

Toch liep het anders en kwam het grote Liverpool op de stoep. "Maar nu kwam Liverpool langs en het was geen moeilijke keuze om te maken. Hoewel, zoals ik al zei, ik heel blij was met Feyenoord, de manier waarop ik daar met de fans, met het personeel en met de spelers werkte, maar dit was de mogelijkheid die ik moest nemen", besluit Slot.

Lees meer:
0 reacties