Sneijder haalt uit: "Dit kun je toch niet zeggen over iemand?"

Wesley Sneijder snapt niets van de uitspraken die Hugo Borst heeft gedaan over John Heitinga. Borst had de aanstelling van Heitinga als trainer van Ajax een 'mission impossible' genoemd.

"De aanstelling van John Heitinga is een mission impossible", aldus Borst. "Hij mist wat Van Gaal en Ten Hag wel hebben. Bezeten mensen, slimme mensen, control freaks, van zeven uur 's ochtends tot negen uur 's avonds. Het is een toffe gozer maar hij had eerst het vak buiten de ArenA moeten leren.

"Hugo was ook degene die zei dat Ten Hag niet naar United moest gaan", reageert Sneijder bij Veronica Offside. "Hoe kan hij nou zeggen dat Heitinga de bezetenheid mist, als hij niet 24/7 bij Heitinga is. Ik wil Heitinga hier echt niet verdedigen, maar dit kun je toch niet zeggen over iemand? Het gaat nergens over. Je moet toch ergens beginnen."

"Er zijn ook mensen die het voor Ruud van Nistelrooij te vroeg vinden", gaat Sneijder verder. "Waar is dat op gebaseerd? Geef die jongens de tijd en de ruimte. Laat ze lekker bezig zijn. Laat Heitinga ook lekker zijn ding doen. Waarom wil je scoren. Kom dan met feiten. Ik denk dat John er honderd procent mee bezig is en er mee opstaat en ermee naar bed gaat. Je kunt een jongen niet nu al met zulke teksten afschrijven. "

Lees meer:
0 reacties