Sneijder reageert: "Dat is niet waar, dan heb jij niet geluisterd"

Wesley Sneijder gaf deze week aan dat hij graag onder Ronald Koeman bij het Nederlands elftal wil werken. De recordinternational van Oranje brengt nu echter wat nuances aan in het verhaal. Zo werd er gesproken over een 'open sollicitatie', iets dat Wilfred Genee vrijdagavond ook aanstipte.

Wesley Sneijder
Sneijder terug bij Nederlands elftal? "Of ik het ambieer? Zeker" Lees ook

"Nee, dat is niet waar. Dan heb jij niet geluisterd", countert Sneijder bij Veronica Offside. "Dat zijn weer dingen. Kijk, iedereen die dat interview gehoord heeft, die heeft gehoord wat ik hier ook aan tafel heb gezegd. Dat is dat ik een trainerschap ambieer. Dus dat is niet een open sollicitatie geweest richting Koeman. Alleen komt dat weer terug in alle stukken en zie je als kop staan: 'Sneijder solliciteert naar plek bij Koeman'. Dat is totaal niet aan de orde geweest."

Sneijder merkt dat er vaker zaken worden verdraaid. "En dat zijn wel dingen, zoals Steven Berghuis ook aanhaalde. Dat er dingen geroepen worden en anders vertaald worden. Dat is levensgevaarlijk. In mijn geval niet, want wat kan mij het schelen over die open sollicitatie", aldus de oud-international, die zijn schouders erover ophaalt. "Maar wel in zo'n geval van Berghuis. Clickbaits zijn leuk, maar zet dan wel het juiste erboven."

Sneijder heeft naar eigen zeggen wel 'een goed gesprek' met Koeman, de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal, gehad. Hij wil niet aangeven wat er uit dat gesprek naar voren is gekomen.

Lees meer:
0 reacties