Sneijder voorziet probleem Slot: "Heb dat meegemaakt in Madrid"

Wesley Sneijder
Wesley Sneijder Foto: © Orange Pictures

Wesley Sneijder wijst Arne Slot, die op weg is naar de Engelse topclub Liverpool, op een mogelijke probleem bij The Reds. De voormalig Oranje-international waarschuwt de huidige Feyenoord-trainer bij Veronica Offside voor het overschrijden van een limiet aan Nederlandse spelers.

Sneijder voorziet het scenario wat hij eerder meemaakte in Madrid toen er veel Nederlanders naar de Madrileens ploeg vertrokken. "Daar zou ik mee oppassen, met teveel Nederlanders halen. Ik heb dat meegemaakt in Madrid. Toen ik kwam zaten alleen Ruud van Nistelrooij, Royston Drenthe en Arjen Robben daar. En het jaar daarop kwamen Klaas-Jan Huntelaar en Rafael van der Vaart er nog bij."

"Dan krijg je groepjes", zegt tafelgenoot Dick Advocaat. Sneijder beaamt: "Als wij met z'n vieren ergens voetballen, dan gaan we niet Spaans tegen elkaar lullen, dan blijf je toch in je moedertaal praten." Daar zou Slot in Engeland voor moeten waken: Je moet niet teveel Nederlanders naar je toe gaan trekken."

Momenteel spelen er al drie Nederlanders voor Liverpool. Virgil van Dijk, Cody Gakpo en Ryan Gravenberch spelen al voor de ploeg uit de Premier League.

Lees meer:
0 reacties