Staal spot blonde schone bij FC Utrecht: "Kom ons pap aanmoedigen"

Tom Staal ging afgelopen weekend langs bij de wedstrijd tussen FC Utrecht en Feyenoord. Voorafgaand aan het duel sprak hij voor Veronica Offside met meerdere supporters en Kees Jansma.

Ook ontmoette Staal de drummer Toni Peroni. "Ik ben eigenlijk nog een beetje dronken. Ik heb nog niet eens tijd voor een kater, dat komt vanmiddag pas", lachte hij. Hij ging ook nog in op de afgelopen, onrustige weken. "Gezeik is er geweest. Fraser heeft iemand bij zijn nek gegrepen."

Ook Jansma reageert daarop: "Younes was treiterend bezig, maar deed eigenlijk verder niks verkeerd. Ik vond het een lullig incident, jammer voor alle betrokkenen", zegt het lid van de RvC van FC Utrecht. "Het is een geval van grensoverschrijdend gedrag. Henk heeft gezegd, en daar kan ik me in vinden: 'Vijftig jaar geleden hadden we daar overheen gestapt en hadden we gezegd: we praten het samen uit'.

Ook spot Staal een schone verschijning. "Ik kom ons pap aanmoedigen, die is de assistent-trainer!", is zij enthousiast. "Van FC Utrecht, we staan aan de goede kant vandaag", lacht ze. Wie er gaat scoren tegen Feyenoord? "Douvikas!", roept de blonde vrouw nadat ze dat van iemand anders te horen kreeg.

"Toornstra zou ook leuk zijn", stelt Staal voor. "Want?" Daar heeft ze geen antwoord op, totdat ze het antwoord voorgezegd krijgt. "Die heeft bij Feyenoord gespeeld!"

Na het 1-1 gelijke spel tegen Feyenoord was er aardig wat positiviteit onder de supporters. "Eindelijk strijd, dat is het belangrijkste!"

Feyenoord, PSV, Ajax

PSV, Feyenoord of Ajax wint voor 50 (!) keer je inzet!

Lastige wedstrijden voor de traditionele top 3 in de Eredivisie dit weekend. PSV treedt zaterdagmiddag in eigen huis aan tegen Go Ahead Eagles. Feyenoord en Ajax komen op zondag in actie en spelen uitwedstrijden bij FC Twente en Excelsior. Wie wordt de grote winnaar van dit weekend?

Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 50 (!) keer je inzet voor een overwinning van PSV, Feyenoord of Ajax! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
28/01
PSV
16:30
Go Ahead Eagles
za
28/01
RKC Waalwijk
18:45
FC Emmen
za
28/01
NEC
20:00
Sparta Rotterdam
za
28/01
SC Heerenveen
20:00
Vitesse
za
28/01
AZ
21:00
FC Utrecht
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 18 27 41
2 AZ 18 16 39
3 PSV 18 22 35
4 FC Twente 18 19 35
5 Ajax 17 27 33
6 Sparta Rotterdam 18 13 32
7 FC Utrecht 18 1 29
Bekijk de hele stand