Stekelenburg weet welke twee Oranje-spelers niet meegaan naar het EK

Jeroen Stekelenburg namens de NOS
Jeroen Stekelenburg namens de NOS Foto: © NESimages

Journalist Jeroen Stekelenburg denkt te weten welke twee spelers uit de voorselectie van Oranje nog gaan afvallen. In Studio Voetbal wijst Stekelenburg naar Nick Olij en Marten de Roon.

Ronald Koeman maakte afgelopen donderdag zijn voorselectie. Daarvan moeten nog vier spelers afvallen. Stekelenburg denkt dat er in iedere linie minstens één speler slecht nieuws gaat krijgen, behalve bij de aanvallers. De journalist denkt dat het bij de doelmannen Olij zal worden, terwijl bij de middenvelders waarschijnlijk De Roon afvalt.

Dat die laatste niet meegaat naar het toernooi in Duitsland, heeft meer te maken met een 'serieuze blessure'. Het is nog maar de vraag of De Roon überhaupt op tijd fit is. Volgens Stekelenburg is er kans dat er twee middenvelders gaan afvallen. "Naast De Roon is dat waarschijnlijk één van Timber, Gravenberch en Wijnaldum", denkt de journalist.

Stekelenburg verwacht dat de zes aanvallers uit de voorselectie ook allemaal meegaan. "Dat zie je altijd op eindtoernooien, dat aanvallers altijd ergens wel gebruikt worden."

Lees meer:
0 reacties