Stengs in Oranje? "Als hij dit kan toevoegen aan zijn spel..."

Calvin Stengs juicht
Calvin Stengs juicht Foto: © Orange Pictures

Calvin Stengs valt op bij Feyenoord met zijn recente prestaties. Bij Goedemorgen Eredivisie wordt zelfs gespeculeerd over een terugkeer in het Nederlands elftal.

Hans Kraay jr. is van mening dat Stengs zich goed ontwikkeld. "Toen ik hoorde dat hij naar Feyenoord ging, begon ik toch even te zoeken in zijn statistieken. Ik vind het een prachtig mooie voetballer, tien is denk ik zijn beste plek. Maar bij Antwerp, 25 wedstrijden en één goal, bij Nice 24 wedstrijden en één goal. Dat vond ik een beetje matig. Ik denk dat hij veel gretiger in de zestien moet komen, gisteren werden wij op onze wenken bediend. Als hij dit kan toevoegen aan zijn spel, dan is het een potentiële international."

Aad de Mos is in ieder geval fan van Stengs. "De laatste periode bij Antwerp heeft hij fantastisch gespeeld hoor. Hij was één van de dragende mensen die de boel in gang zette. Hij is als speler ook completer aan het worden en nu komt dat in uiting, omdat Feyenoord natuurlijk 80% in de kleine ruimte moet spelen. En vergeet ook niet die vrije trap tegen Celtic, hele belangrijke goal. Ik zie wel heel veel potentie in Stengs."

Lees meer:
0 reacties