Steven Bergwijn twijfelt over Brian Brobbey: "Ik weet het niet"

Steven Bergwijn namens Oranje
Steven Bergwijn namens Oranje Foto: © Pro Shots

Afgelopen maandag was het familiedag voor de Oranje-internationals. Er was één iemand die duidelijk de show stal, namelijk het zoontje van Steven Bergwijn. Na afloop van die dag sprak Voetbalprimeur met de Ajax-aanvaller. 

"Hij kent jongens als Brian, Memphis en Cody goed", steekt Bergwijn van wal tegenover VoetbalPrimeur. "Hij is soms een beetje brutaal en loopt met iedereen te voetballen. Zo heeft het Nederlands elftal er ineens een mascotte bij. De jongens houden van hem."

Vooral Brian Brobbey leek veel aandacht te besteden aan de zoon van zijn teamgenoot. Toch weet Bergwijn niet of hij Brobbey wil gaan inhuren als oppas. "Ik weet niet of ik Brian mijn zoontjes toe kan vertrouwen", lacht hij. "Dat doe ik liever nog niet."

Wel genoot de aanvaller naar eigen zeggen van de familiedag. "Zeker, sowieso. Bij de wedstrijden komen ze niet. Dat is vaak wat later. Ze zitten nog niet echt stil. Dus bij de familiedag laat ik ze dan wel komen. Dat geeft een extra boost. Zeker als je ze een tijdje niet ziet."

Lees meer:
0 reacties