Telegraaf blundert: CV nieuwe directeur Willem II klopt niet

Het Koning Willem II Stadion in Tilburg
Het Koning Willem II Stadion in Tilburg Foto: © Orange Pictures

Het Brabants Dagblad meldde zaterdagochtend dat Merijn Goris de nieuwe algemeen directeur van Willem II wordt. De 36-jarige zakenman neemt de positie over van Martin van Geel, die in februari aankondigde te zullen aftreden als directeur van de Tilburgers. Hoewel De Telegraaf het nieuws ook deelde, maakten ze een fout bij het opstellen van Goris zijn 'CV'.

De nieuwe aanwinst van Willem II stamt niet af van de voetbalvelden, maar heeft zijn strepen verdiend in de zakenwereld. Goris heeft zijn tijd doorgebracht bij Heineken en op dit moment bekleedt hij de positie van CEO bij Holland Dairy, een zuivelonderneming in Ethiopië die gedreven wordt door Nederlandse technologie.

Ondanks zijn jonge leeftijd van pas 36 jaar heeft hij een hart voor de Tricolores en veel ervaring op zakengebied. De Telegraaf sprong op dezelfde kar, maar maakte een grote fout bij het opstellen van Goris’ CV.

Het dagblad verwarde de loopbaan van een andere Merijn Goris uit Nederland, wat een hoop reacties opleverde op onder andere X. Het screenshot verspreidt zich momenteel op sociale media en zorgt voor verbazing en hilariteit.

Lees meer:
0 reacties