Ten Voorde voorspelt transfer FC Twente: "Gaan er wel uitkomen"

Leon ten Voorde
Leon ten Voorde Foto: © NESimages

Arnold Bruggink werkt achter de schermen hard om volgend seizoen goed voor de dag te komen in de Europa League. De opvolger van Jan Streuer weet dat er nog geen versterkingen zijn gestrikt. Iemand die nog altijd op de nominatie staat, is Wout Weghorst. Beide partijen staan niet onwelwillend hier tegenover, maar tot een deal kwam het nog niet.

In de podcast De Ballen Verstand gaat Leon ten Voorde in op de speler Wout Weghorst. "Dat gerucht kwam van alle kanten binnen. Dat is een spits die wel gewend is aan meerdere wedstrijden per week. Bruggink ontkent dat het rond is. Hij zei: Als het rond was, dan had ik dat wel gezegd. Daar geloof ik hem in", aldus Ten Voorde die polshoogte nam bij Bruggink over de mogelijke komst van Weghorst.

Ten Voorde ziet echter in dat het Weghorst alsnog naar Enschede gaat komen. "Met Weghorst zelf gaan ze er wel uitkomen. Dat is niet het probleem. Hij wil en FC Twente wil. Het issue is Burnley dat nog strijd tegen degradatie. Die gaan niet in deze fase een speler verkopen, of op z'n minst al goedkeuring geven. Bij degradatie zullen beide partijen er wel een belang bij hebben en dan gaat het alleen nog maar over de vraagprijs."

Lees meer:
0 reacties