Terugkeer Nemanja Gudulj in Eredivisie aanstaande? "Lijkt me leuk"

Nemanja Gudelj
Nemanja Gudelj Foto: © Pro Shots

Nemanja Gudelj zou zijn voetbalcarrière graag willen beëindigen bij NAC Breda. Dat vertelt de Serviër, tegenover ELF Voetbal.

Vorige maand was de Servische voetballer nog op bezoek bij NAC in Sevilla, aangezien de club daar op trainingskamp was en Gudelj daar speelt. De middenvelder kwam daar wat oude bekenden tegen. “Ik sprak John Karelse. Hij haalde me destijds uit de B-jeugd naar Jong NAC. Hij was de eerste trainer die het in me zag zitten. Robert Maaskant liet me debuteren in het eerste elftal, maar na diens ontslag, nam Karelse de ploeg over. Onder hem ontwikkelde ik me verder en kwam ik onder de aandacht van diverse clubs.”

De inmiddels 32-jarige voetballer geeft aan dat hij dankbaar is voor de kansen die hij bij NAC heeft gekregen. "Dankzij zijn vertrouwen kreeg ik de kans om een mooie carrière op te bouwen." Ook een eventuele comeback bij NAC werd besproken. "Het lijkt me leuk om daar af te sluiten. De kers op de taart", aldus de middenvelder die onder andere speelde voor Ajax, AZ en Sporting Clube de Portugal.

Lees meer:
0 reacties