Theo Janssen bezorgd: "Op een paar jaar bij FC Twente en Ajax na"

Theo Janssen
Theo Janssen Foto: © Orange Pictures

Theo Janssen maakt zich zorgen over het voorbestaan van Vitesse, dat op de rand van degradatie staat. De problemen in Arnhem zijn echter veel groter. Janssen moet een nieuw elftal formeren voor in de Keuken Kampioen Divisie.

"Het is een onzekere tijd, maar het heeft geen zin om alleen maar te roepen dat de situatie zo dramatisch is", zegt de oud-speler van FC Twente in De Telegraaf. "Ik ben iemand die er de moed inhoudt. Er zijn nieuwe mensen ingestapt en daar heb ik wel vertrouwen in."

"Het is ook niet voor het eerst dat Vitesse dit soort problemen heeft", vervolgt Janssen. "Ik kan me nog herinneren dat de hal van het stadhuis vol stond met supporters, omdat de club gered moest worden. Toen was ik nog speler."

Janssen hoopt dat de club blijft bestaan. "Vitesse is een belangrijk deel van mijn leven. Op een paar jaar bij FC Twente en Ajax na ben ik altijd bij Vitesse geweest. Het is een soort familie. Ik blijf positief en ik ga ervan uit dat het goedkomt en dat we komend seizoen doorgaan in de Keuken Kampioen Divisie. Ik blijf gas geven om te helpen daarvoor een zo goed mogelijk team neer te zetten."

Lees meer:
0 reacties