Theo Janssen: "Er zijn zelfs mensen uit Nijmegen aan het doneren"

Theo Janssen
Theo Janssen Foto: © Pro Shots

Theo Janssen heeft gereageerd op de operatie 'Voor Geel-Zwart', een crowdfunding waarmee Vitesse een miljoen euro hoopt op te halen. De oud-speler en icoon van de club uit Arnhem vertelt wat hij zoal doet om Vitesse op de been te houden.

"Ik ben ook iemand die veel ondernemers belt om te vragen of ze iets kunnen doen", zegt Janssen bij ESPN. "Ik ben aan het kijken of ik nog dingen kan organiseren. Bijvoorbeeld een wedstrijd met de oud-legends van Vitesse waarbij de opbrengsten naar Vitesse gaan. Zo ben je bezig om te kijken hoe je zo snel mogelijk, zo veel mogelijk geld binnen kan krijgen."

En dat komt hem in heel Nederland op sympathie te staan, zelfs in Nijmegen. "Er zijn zelfs mensen uit Nijmegen aan het doneren voor de club Vitesse. In Nijmegen willen ze ook gewoon de derby houden." Janssen denkt niet dat de Gelderse derby zal verdwijnen. "Dat heb ik altijd wel gehad."

"In de afgelopen weken heb ik gezien hoe druk iedereen er mee bezig is. Als ik dan ook nog zie dat er vandaag een crowdfunding-actie wordt begonnen en er binnen twee uur €250.000 is opgehaald, dan zie je dat het werkt", aldus Theo Janssen. De teller staat nu al op meer dan 800.000 euro.

Lees meer:
0 reacties