Timmer over gehuurde PSV'er: "Ze vinden hem niet goed genoeg"

Marco Timmer in het Philips Stadion
Marco Timmer in het Philips Stadion Foto: © Pro Shots

PSV huurt dit seizoen Armel Bella-Kotchap van Southampton. De 22-jarige centrale verdediger speelde dit seizoen slechts zes wedstrijden en kwam mede door blessureleed niet zo vaak in actie. Nu is Bella-Kotchap weer fit, maar speelt hij alsnog niet voor PSV. Clubwatcher Marco Timmer legt uit waarom.

"Ze vinden hem bij PSV niet goed genoeg. Anders had hij ook wel gespeeld", zegt Timmer bij de Skiete Willy Podcast. "Hij is nu alweer een hele tijd fit, maar is er ook een hele lange tijd uit geweest. Het is op dit moment Jerdy Schouten of André Ramalho die daar speelt. Ramalho speelt de laatste tijd ook weer heel erg goed."

"Schouten wil heel graag op het middenveld spelen, ook met het oog op het EK en het Nederlands elftal. Wat het plan is met Bella-Kotchap? Hij gaat terug naar Engeland. Ze gaan hem denk ik niet nog een keer huren. PSV zal een nieuwe rechter centrale verdediger gaan halen. Daardoor kan Schouten ook op het middenveld blijven en kan hij met Joey Veerman spelen", aldus Marco Timmer.

Lees meer:
0 reacties