Trainer Eredivisie-verrassing twijfelt over verlenging: "Ga kijken"

Rogier Meijer
Rogier Meijer Foto: © Pro Shots

Niets is zo opportunistisch als de voetbalwereld. Waar de spelersbus van NEC na de eerste twee wedstrijden nog werd opgewacht door de fans, draait het nu als een tierelier in Nijmegen.

De club uit Gelderland doet het momenteel uitstekend. Ze staan op een zevende plaats in de Eredivisie en ook nog eens in de halve finale van de KNVB Beker. Alle reden om nog wat langer door te gaan als trainer. Rogier Meijer denkt daar echter anders over. Hij twijfelt of hij verder gaat bij de club.

Meijer is al drie en een half jaar actief als trainer bij de Nijmegenaren en leverde goede prestaties. Ondanks zijn krediet eisten de supporters die begin dit seizoen de spelersbus opwachtten een vertrek van de trainer. Dat kwam er niet en het team ging draaien. Toch twijfelt de trainer of hij verder gaat bij de club: “Ik ga aan het einde van deze maand met de club in gesprek en daar ga ik mijn gevoelens bespreken”, vertelt hij bij Goedemorgen Eredivisie van ESPN.

De oefenmeester geeft aan dat bij een contractverlenging meer meespeelt dan alleen de behaalde resultaten: “Op het moment dat het slecht gaat, dan is het niet zo dat je per definitie niet wil verlengen. Hetzelfde geldt voor dat het nu goed gaat. Dat betekent niet meteen dat ik wil verlengen. Ik wil kijken wat het plan is van de club, hoe gaan we de komende zomerperiode door en welke spelers gaan er blijven. Daarover ga ik met de club zitten”, besluit de NEC-trainer.

Lees meer:
0 reacties