'Transferbedrag Brian Priske bekend': "Voor Feyenoord nette deal"

Brian Priske langs de lijn
Brian Priske langs de lijn Foto: © Pro Shots

Deze week werd bekend dat Brian Priske de nieuwe hoofdtrainer is van Feyenoord. De Deen volgt Arne Slot op en neemt wellicht nog assistenten mee naar Rotterdam.

In Voetbal International blikt Krabbendam vooruit op de mogelijke assistenten en komt zelfs met namen. Krabbendam: "Na een paar details zette Priske zijn handtekening onder een meerjarig contract. Het is de bedoeling dat hij twee assistenten meeneemt, onder wie Christian Clarup. Of Lars Friis de overstap ook maakt, is niet bekend. Sparta Praag ziet in hem de nieuwe trainer. Feyenoord maakt naar verluidt iets meer dan 1,5 miljoen over aan Sparta Praag. De club wil daarop niet reageren, maar spreekt van een voor Feyenoord nette deal."

De afgelopen twee seizoenen boekte Priske grote successen met Sparta Praag. In 2022-2023, zijn eerste jaar als hoofdtrainer in Praag, leidde hij de club naar het eerste landskampioenschap in negen jaar. Voor zijn periode bij Sparta Praag was hij hoofdtrainer bij Royal Antwerp en FC Midtjylland. Met de Deense topclub werd hij ook kampioen.

Lees meer:
0 reacties