Vaessen over Ibiza-trip: "Dagen erna zijn zwaar, hoop ook voor hun"

Etienne Vaessen
Etienne Vaessen Foto: © Pro Shots

Voor RKC staat er aankomende zondag tijdens de wedstrijd tegen landskampioen PSV nog een hoop op het spel. De ploeg is in een felle strijd verwikkeld met Excelsior om de vijftiende plaats. 

Momenteel staat RKC drie punten voor op Excelsior. RKC gaat dus op bezoek bij PSV, terwijl Excelsior een wedstrijd tegen Feyenoord wacht. Je moet van alles uitgaan, maar ik ga er niet van uit dat bij de laatste wedstrijd van Slot Excelsior gaat winnen", blikt Vaessen vooruit in gesprek met ESPN. "Ik heb Kostas Lamprou gesproken en volgens mij zit het wel goed bij Feyenoord. Die willen nog wel gasgeven."

PSV was afgelopen week op Ibiza en heeft dus niet de ideale voorbereiding. "Twee jaar geleden zijn we met RKC ook naar Ibiza geweest en vorig jaar naar Marbella. Mooie tripjes en ik moet daar meestal wel van herstellen", vertelt de ervaringsdeskundige. "Als je veel plezier maakt met de jongens en een drankje erbij pakt. Uiteindelijk heeft PSV dat ook wel gedaan, maar na twee dagen herstel hebben ze wel genoeg kwaliteiten om nog flink gas te geven."

"De dagen erna zijn wel zwaar, dus ik hoop dat dat bij PSV ook is", benadrukt Vaessen, die weet dat het een zenuwslopende strijd gaat worden met Excelsior. Beide teams willen de play-offs om promotie en degradatie ontlopen. "Ik hou wel van een beetje spanning, maar uiteindelijk moet je die wedstrijd gewoon goed doorkomen en dan kunnen wij volgende week ook naar Ibiza."

Lees meer:
0 reacties