Valentijn Driessen haalt hard uit: "Dit is zijn Ajax niet meer"

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen Foto: © Pro Shots

Valentijn Driessen maakt zich zorgen om de toekomst van Ajax. De journalist van De Telegraaf vindt dat de Amsterdammers niet goed uit de transferperiode zijn gekomen.

Zo vindt Driessen dat technisch directeur Sven Mislintat veel te veel geld heeft betaald voor Carlos Forbs, die voor veertien miljoen euro plus vijf miljoen euro aan mogelijke bonussen overkwam van Manchester City. "Onze vriend Forbs...", begint Driessen bij Kick-Off. "als je zo'n speler in je jeugdopleiding hebt, dan is hij twee, drie miljoen euro waard. Daar wordt gewoon twintig miljoen euro voor betaald (in werkelijkheid dus maximaal negentien miljoen, red.)."

Driessen zag ook de wanvertoning van Ajax tegen Ludogorets en ziet het somber in voor de Amsterdammers. "Ik zag Rafael van der Vaart gisteren op het veld bij Ajax (als analist voor Ziggo Sport, red.)... Die is ten einde raad", zegt Driessen. "Dit is zijn Ajax niet meer. Maar dat geldt ook voor de 50.000 man op de tribune. Die mensen zitten te kijken naar een vreemdelingenlegioen van allerlei nationaliteiten, van allerlei clubs komen ze en voor veel te veel geld."

Lees meer:
0 reacties