Valentijn Driessen: "Hij heeft het op dit moment gewoon niet"

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen Foto: © NESimages

Feyenoord heeft zichzelf met het verlies tegen PSV een slechte dienst bewezen. In een tijdsbestek van drie minuten trok PSV het duel naar zich toe, door goals van Ismael Saibari en Olivier Boscagli.

Valentijn Driessen is duidelijk tegenover de camera van De Telegraaf: "Ik vond dat PSV volledig recht had op deze overwinning", vertelt hij. "Voor de wedstrijd heeft Slot gezegd dat Feyenoord van de laatste elf wedstrijden er tien heeft gewonnen. Daar bedoelde hij de Eredivisie mee. Maar je kan ook een rijtje maken: van de laatste zeven wedstrijden hebben ze er vier verloren. Daar zit FC Twente bij, PSV, Lazio Roma en Atletico Madrid", aldus Driessen.

"Ze zijn het gewoon een beetje kwijt, Slot is het een beetje kwijt", vervolgt hij kritisch. "We hadden wat aanmerkingen op de tactiek in de wedstrijd tegen Atletico Madrid met twee flankspelers Minteh en Paixão en nu begint-ie op de flanken met Stengs en Ivanusec. Nou, Ivanusec is gewoon niet in vorm en Stengs deed het leuk bij het Nederlands Elftal, maar dat was tegen Gibraltar. Hij kiest dan tegen Atletico voor die twee hele aanvallende buitenspelers, en nu voor twee meer verdedigende. Dat vind ik toch wel twee inschattingsfouten die hij gemaakt heeft", constateert Driessen.

"Hij heeft het gewoon op dit moment niet. Dan wordt gekscherend de afwezigheid van Pusic genoemd en dat moet natuurlijk geen eigen leven gaan leiden", benadrukt hij. "Maar het wordt wel tijd om dit soort wedstrijden te gaan winnen. Tien punten achterstand is gewoon te veel. Dat gaat Feyenoord niet meer goedmaken, vooral omdat PSV niet meer zoveel punten gaat verspelen", voorspelt Driessen.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr
1/03
FC Volendam
20:00
NEC
za
2/03
Go Ahead Eagles
18:45
RKC Waalwijk
za
2/03
Vitesse
20:00
FC Twente
za
2/03
Sparta Rotterdam
21:00
AZ
zo
3/03
Ajax
12:15
FC Utrecht
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 23 66 65
2 Feyenoord 23 41 55
3 FC Twente 23 23 47
4 AZ 23 22 42
5 Ajax 23 8 36
6 Go Ahead Eagles 23 5 34
7 NEC 23 6 33
Bekijk de hele stand