Valentijn Driessen: "Het is treurig, die man is gewoon ziek"

Valentijn Driessen is niet onder de indruk van voormalig NAC-trainer Peter Hyballa. De Duitse oefenmeester werd onlangs de laan uitgestuurd door de club uit Breda.

"Het is treurig", begint Driessen in de Kick-off Podcast van De Telegraaf. "Deze man is gewoon ziek en moet gewoon behandeld worden. Al zijn trajecten zijn steeds hetzelfde. We hebben het heel vaak over onveiligheid op de werkvloer en dat hoor je natuurlijk tussen alle regels door, dat het enorm onveilig was voor heel veel spelers en andere stafleden", verklapt de verslaggever.

"Dat heeft die technisch directeur zelf ook laten weten. Hij zal best kwaliteiten hebben, maar hij gaat iedere keer over het randje", vervolgt hij kritisch. "Ik neem aan dat er nu geen clubs meer zullen zijn en zeker niet als je in verband wordt gebracht met een onveilige werksituatie die je creëert. Een trainer is toch het boegbeeld van de club en de trainer staat eigenlijk boven alles en iedereen. Dan kun je zo'n persoon nooit meer toelaten in je organisatie", aldus Driessen.

Lees meer:
0 reacties