Valentijn Driessen kritisch op oud-Ajacied: "Sneeuwde volledig onder"

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen Foto: © NESimages

Valentijn Driessen zag ook hoe FC Barcelona het niet redde tegen Paris Saint-Germain. De Catalaanse club wist de voorsprong uit het heenduel niet vast te houden en zag daarnaast ook dat Frenkie de Jong geen indruk maakte.

"Frenkie de Jong sneeuwde volledig onder met FC Barcelona tegen Paris Saint-Germain", schrijft Driessen in De Telegraaf. "Terwijl Koeman in aanloop naar dat duel blij was met de terugkeer van De Jong na een blessureperiode. Alleen is de middenvelder nog niet de spil zoals Koeman voor ogen heeft bij Oranje."

"De Jong heeft nog de tijd om toe te groeien naar zijn topvorm. Desondanks blijft het de vraag of hij sowieso in staat is Oranje te dragen", gaat de chef voetbal van de krant verder. "Koeman sprak deze week uit dat de Europese titel het doel is wat hij voor ogen heeft en dat zijn elftal dat moet uitstralen."

"Wie de as van Oranje analyseert, beseft dat dit een hels karwei wordt. De beste aanvaller (Depay) is niet fit, de beste middenvelder (De Jong) heeft niet de persoonlijkheid om het elftal te dragen, de beste verdediger en leider (Virgil van Dijk) acteert te wisselvallig en de beste keeper (Justin Bijlow) staat al elf weken langs de kant", aldus Driessen.

Lees meer:
0 reacties