Van Basten in de bres voor Feyenoorder: "Een jongen met toekomst"

Marco van Basten
Marco van Basten Foto: © Pro Shots

Marco van Basten is het niet eens met de keuze om Justin Bijlow af te laten vallen voor het Nederlands elftal. Het icoon van het Nederlandse voetbal denkt dat Bijlow juist een keeper met toekomst is en zou hem daarom altijd oproepen voor Oranje.

"In mijn beleving heeft hij het steeds goed gedaan", zegt Van Basten aan tafel bij Rondo. "Hij kwam uit het niets en presteerde meteen goed bij het Nederlands elftal. Dat leek mij een talent en dan zou ik zo'n jongen niet zo makkelijk passeren. Maar wie ben ik? Louis doet het op zijn manier en dat is zijn goed recht. Maar Bijlow is een jongen met toekomst en die zou ik er altijd bij houden. Ik vind het een beetje apart dat hij dat niet doet."

Youri Mulder begrijpt het oproepen van Remko Pasveer en Andries Noppert wel. "Die hebben geweldig gepresteerd en Bijlow heeft het minder gedaan. Van Gaal zei het ook, hij wil die anderen leren kennen. Ik denk dat Cillessen gewoon eerste keeper wordt. Noppert en Pasveer wil hij bekijken. Hij gaat er waarschijnlijk vier meenemen. Een van deze twee (Pasveer en Noppert, red.) gaat hij waarschijnlijk meenemen."

BetCity

Nederland wint voor 50 (!) keer je inzet

De Eredivisie is terug! En dus komen Feyenoord, PSV en Ajax in actie tegen NEC, Cambuur en Go Ahead Eagles. Voor een overwinning van Feyenoord, PSV of Ajax krijg jij als nieuwe speler bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet! Voor welke club ga jij?

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 1 okt. 2022, 16:30
Eredivisie
SC Cambuur -
-
PSV -
za 1 okt. 2022, 18:45
Eredivisie
FC Groningen -
-
AZ -
za 1 okt. 2022, 20:00
Eredivisie
Ajax -
-
Go Ahead Eagles -
za 1 okt. 2022, 21:00
Eredivisie
FC Twente -
-
Vitesse -
zo 2 okt. 2022, 12:15
Eredivisie
Fortuna Sittard -
-
FC Volendam -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 7 18 18
2 Ajax 7 17 18
3 AZ 7 8 17
4 Feyenoord 7 11 16
5 FC Twente 7 7 13
Bekijk de hele stand