Van de Ven krijgt alsnog astronomisch bedrag van FC Volendam

Micky van de Ven
Micky van de Ven Foto: © Pro Shots

De arbitragezaak tussen Micky van de Ven en FC Volendam gaat niet door, omdat beide partijen een schikking hebben bereikt over het doorverkoopbedrag waar Van de Ven recht op meende te hebben. De Telegraaf meldt dat het conflict ontstond nadat Van de Ven van VfL Wolfsburg naar Tottenham Hotspur vertrok en Volendam een bedrag van 4,5 miljoen euro ontving.

"Hoewel Micky in onze ogen recht op dat bedrag (van 450 duizend euro, red.) heeft, zijn we er in juridische zin hartstikke blij mee, want er is altijd een procesrisico" zo stelt Frans de Weger, de advocaat van Van de Ven, in gesprek met De Telegraaf.

"Het standpunt van Micky is altijd geweest dat er een goede oplossing moest komen. Hij is niet rancuneus. Daarom ziet hij ook af van 50.000 euro", laat vader Marcel optekenen. Volendam-directeur Frans ten Berge is ook tevreden met de schikking. "Ik ben verheugd dat we ook dankzij de bereidwilligheid van de familie Van de Ven alsnog tot een akkoord zijn gekomen en een arbitragezaak is voorkomen."

Lees meer:
0 reacties