Van der Doelen 'schrikt': "G*dver, wat is dit voor slecht nieuws?"

Bjorn van der Doelen in het Philips Stadion
Bjorn van der Doelen in het Philips Stadion Foto: © Pro Shots

Björn van der Doelen geniet van het huidige PSV. De voormalig voetballer van de Eindhovenaren hoopt dan ook dat niet al te veel spelers zullen vertrekken uit het Philips Stadion als het seizoen eenmaal voorbij is.

"Wie ik absoluut niet wil zien vertrekken? Ik houd het liefst heel de selectie bij elkaar. Maar van alle twijfelgevallen, want Jerdy Schouten zal sowieso wel blijven...", begint Van der Doelen in de Skiete Willy Podcast van Voetbal International. Als Marco Timmer een tikkeltje zuinig kijkt, schrikt Doelen toch wel iets. "Is het ook niet zeker dat Schouten blijft?! G*dverdomme, wat krijgen we nu weer voor slecht nieuws? Is daar sprake van dan?"

"Nou, ja... hij heeft zo'n goed seizoen en is in één jaar uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers van PSV", reageert Timmer. "Borussia Dortmund wordt voor hem genoemd. En zo zijn er wel meer. Hij heeft natuurlijk al heel lang bij Bologna ook goed gespeeld, dus hij staat er gewoon goed op. AC Milan wilde hem toen ook al", aldus Timmer.

Lees meer:
0 reacties