Van der Gijp belt met Erik ten Hag tijdens VI: "Neem een biertje"

Hans Kraay jr. is maandagavond live in Veronica Inside gebeld door Erik ten Hag. De trainer van Ajax wist niet dat de analist bij de mannen aan tafel zat.

"Erik zegt: daar kijk ik sowieso niet naar, naar Johan Derksen", vertelde Kraay, waarna hij 'gewoon' verder gaat met het telefoongesprek. "Ik had je gebeld voor die De Graafschap-reünie. Als jij een uurtje aanschuift bij ons in Goedemorgen Eredivisie, komen we naar Doetinchem. Doe je dat? Ik geef René nog wel even, anders geloven ze niet dat jij het bent", legt hij uit.

Van der Gijp nam vervolgens de telefoon over. "Heb jij bij De Graafschap gespeeld dan, Erik? Heb jij die club echt op de kaart gezet? Je zat op de bank? Ook niet? Je speelde gewoon? Oké, oké, jongen. Nou ja, het gaat lekker nu, hè", doelt de analist op de prestaties bij Ajax. De trainer zag zijn ploeg met ruime cijfers winnen van Borussia Dortmund en PSV. "Van genieten, van genieten! Neem een biertje. Lekker man."

Kraay jr. legde daarna uit dat Ten Hag hem had gevraagd om naar een reünie voor oud-spelers van De Graafschap te komen. De twee speelden in het verleden samen bij die club. "Na het interview dat ik zondag na Ajax - PSV met hem had, zei hij: 'Je bent er toch wel, op 14 november?' Maar ik heb dan Goedemorgen Eredivisie. Dus toen zei hij: 'Dan doen we dat in Doetinchem en regel ik dat ik in de uitzending zit'. Dus nu gaan we met het hele circus."

René van der Gijp aan de telefoon met Ajax-trainer Erik ten Hag
René van der Gijp aan de telefoon met Ajax-trainer Erik ten Hag
Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr 3 dec. 2021, 20:00
Eredivisie
FC Groningen -
-
PEC Zwolle -
za 4 dec. 2021, 16:30
Eredivisie
PSV -
-
FC Utrecht -
za 4 dec. 2021, 18:45
Eredivisie
SC Cambuur -
-
Vitesse -
za 4 dec. 2021, 21:00
Eredivisie
Heracles Almelo -
-
SC Heerenveen -
zo 5 dec. 2021, 12:15
Eredivisie
RKC Waalwijk -
-
NEC -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 15 46 36
2 Feyenoord 14 19 32
3 PSV 14 13 31
4 FC Utrecht 14 13 26
5 SC Cambuur 14 -3 24
Bekijk de hele stand