Van der Gijp vertelt hilarische anekdote: "Die was gewoon gek"

René van der Gijp lacht bij Vandaag Inside
René van der Gijp lacht bij Vandaag Inside Foto: © Screenshot Vandaag Inside

Rene van der Gijp heeft uitstekende herinneringen overgehouden aan de tijd dat hij samenwoonde met Wim Suurbier. Volgens Van der Gijp was er weinig normaal aan de voormalig voetballer. 

Op zeventienjarige leeftijd woonde Van der Gijp een halfjaar samen met de inmiddels overleden Suurbier. “Mijn ouders dachten vroeger altijd maar dat ze moesten leven ‘zoals het hoort’. Dat ik toen een halfjaar bij Suurbier ben gaan wonen en dat ik een halfjaar te maken kreeg met iemand die alles deed ‘zoals het niet hoort’", giert hij in KieftJansenEgmondGijp. “Iemand die gewoon lak aan de hele wereld had."

Van der Gijp vervolgt lachend: “Kan je je voorstellen: de hele avond met Suurbier door de stad rijden om overal wat te drinken, en dat hij letterlijk óveral zijn auto gewoon voor de deur parkeerde. Op de stoep! Dat je gewoon weggaat met zes bekeuringen! We moesten bij het bestuur komen omdat er inmiddels driehonderd bekeuringen binnen waren!” Och, wat heb ik met die man gelachen. Die was gewoon gek, daar was niets normaals aan!"

Lees meer:
0 reacties