Van der Gijp ziet pareltje: "Had nog nooit van hem gehoord"

René van der Gijp namens Veronica
René van der Gijp namens Veronica Foto: © Orange Pictures

René van der Gijp is tijdens de wedstrijd Vitesse - FC Volendam (1-1) volledig overtuigd geraakt van Anis Hadj Moussa. Gijp vindt hem kwalitatief gezien beter dan Carlos Forbs

Hadj Moussa was een plaaggeest voor de verdediging van FC Volendam. "Ik zag hem fantastische dingen doen! Ik had nog nooit van die gozer gehoord!", aldus Derksen bij Vandaag Inside. "Die kan dus tien keer beter voetballen dan Forbs. Hadj Moussa kan écht voetballen. Forbs is snel, maar hij kan écht voetballen."

Een dag eerder raakten waren ook Marciano Vink en Kenneth Perez lyrisch. "Wat een speler!", zei Vink in Dit was het Weekend. "We hebben voor het eerst gevochten om wie een Piero van deze speler mocht maken", vertelde Perez. Piero is een verzameling van fragmenten uit een wedstrijd.

Vink kreeg het privilege. "Na de eerste actie appte ik onze Piero-man al dat ik deze speler wilde, haha", aldus de oud-middenvelder. "Om de vijf minuten had-ie wel zo'n actie. Cox, de linksback van FC Volendam, werd helemaal gek. Die is ook gewisseld in de rust, en terecht, want hij had er geen grip op."

Lees meer:
0 reacties