Van der Sar kritisch: "Het is slecht voor de naam van onze club"

Edwin van der Sar in het stadion van Anderlecht
Edwin van der Sar in het stadion van Anderlecht Foto: © Pro Shots

Algemeen directeur Edwin van der Sar is woedend op de Ajax-supporters die burgemeester Femke Halsema bedreigen nu de huldiging bij een nieuw kampioenschap niet doorgaat.

"Natuurlijk keur ik die beledigingen en bedreigingen ten strengste af. Het lost niks op en het is slecht voor de naam van onze club. Maar ik vind het vooral naar onze burgemeester toe echt waardeloos", vertelt de beleidsbepaler in gesprek met het ANP.

"Waarom doe je zoiets? Ze doet naar eer en geweten haar werk voor de stad Amsterdam. Ik vind het echt onbegrijpelijk dat mensen daar dan zo op reageren. Als we kampioen worden, dan vieren we dat het liefst op het Museumplein, dat mag duidelijk zijn. Maar ze heeft uitgelegd waarom dat niet mogelijk is en daar hebben we mee te dealen", aldus Van der Sar.

Door een tekort aan beveiligers is het niet mogelijk om een huldiging te houden in de stad. Die boodschap van de gemeente wordt de burgemeester niet in dank afgenomen. Zelf maakte ze bekend veel bedreigingen te hebben gehad.

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
do 26 mei 2022, 20:00
Eredivisie
Vitesse -
-
AZ -
zo 29 mei 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
Vitesse -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand