Van der Vaart niet onder indruk van Ronaldo: "Nou, is dit het?

Rafael van der Vaart
Rafael van der Vaart Foto: © Pro Shots

Rafael van der Vaart heeft met onder meer Ajax, HSV, Tottenham Hotspur en Real Madrid een mooi rijtje clubs achter zijn naam staan. Bij laatstgenoemde club speelde hij samen met wereldster Cristiano Ronaldo.

Hoewel Van der Vaart al even gestopt is als speler, is Ronaldo op zijn 38e nog altijd topfit en speelt wekelijks de sterren van de hemel. Van der Vaart was in de periode dat de twee samen speelden niet heel erg onder de indruk van Ronaldo, zo laat hij weten tegenover Kick ‘t met. "Het was een hele aardige gozer, maar inderdaad ook zo’n enorme grootheid”. Je wilt ook wel een beetje leven. Eigenlijk had hij geen leven. De eerste paar trainingen vond ik zijn niveau wel meevallen."

Ook zag hij een wisselende vorm bij de Portugees. "Op de training schoot hij vrije trappen en dacht ik: nou, is dit het? In de wedstrijd schoot hij ze dan in de kruising. Echt ongekend. Wij waren blij als we tijdens wedstrijden één keer scoorden, maar hij wilde twee of drie keer scoren, en het liefst vier keer."

Ronaldo vertrok vorig jaar naar 'de zandbak'. Sinds zijn komst naar de Saudische topclub Al-Nassr staat de teller op 30 goals en 11 assist

Lees meer:
0 reacties