Van der Vaart stoort zich aan PSV-speler: "Je moet doodziek zijn"

Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Wytse van der Goot bij Ziggo Sport
Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Wytse van der Goot bij Ziggo Sport Foto: © Screenshot Ziggo Sport

Rafael van der Vaart heeft zich geïrriteerd aan de reactie van PSV-aanvoerder Luuk de Jong na de uitschakeling van PSV. De Eindhovenaren verloren met 2-0 van Borussia Dortmund, waardoor het avontuur in de Champions League voorbij is.

De Jong gaf na afloop van het duel aan dat PSV trots mag zijn op de wedstrijden die gespeeld zijn in het miljardenbal en dat de Eindhovenaren het fantastisch hebben gedaan in het toernooi. En dat stoort Van der Vaart. "Hier heb ik toch moeite mee", reageert de oud-international bij Ziggo Sport op het interview van De Jong. "Trots... Dat is wat we bedoelen, ze hebben er niet in geloofd. Ze waren tevreden met dit."

"En als je tevreden bent, dan vind je het allemaal wel oké. Ik vind het een heel raar interview. Je verliest, je wordt uitgeschakeld, terwijl je de tweede helft beter was. Je moet doodziek zijn. Dan heb ik liever een boos iemand, die om zich heen trapt. Of in ieder geval geëmotioneerd. Maar nu zijn ze trots. Ze beginnen zelfs nog over Sevilla", aldus Van der Vaart.

Lees meer:
0 reacties