Van Domselaar enthousiast: "Hoop dat hij de nieuwe Van der Sar is"

Daphne van Domselaar bij de OranjeLeeuwinnen
Daphne van Domselaar bij de OranjeLeeuwinnen Foto: © BSR Agency

Momenteel vindt in Duitsland het EK mannenvoetbal plaats. Daphne van Domselaar volgt het toernooi ook, zo vertelt de Nederlandse doelvrouw aan Sportnieuws.nl.

"Het staat elke dag wel aan, op de achtergrond. En voor sommige wedstrijden ga ik er goed voor zitten. Nederland was een spannende wedstrijd. Ik ben blij dat ze uiteindelijk hebben gewonnen. Het is weer een toernooi waar veel dingen gebeuren die je niet verwacht, dat is alleen maar leuk", is Van Domselaar enthousiast.

Bij Nederland staat de jonge Bart Verbruggen op doel. Of Van Domselaar gelijkenissen ziet tussen haar eigen situatie in 2022 en de situatie van Verbruggen nu? "Ik ging er toen heel open in, maar voor mij was het wel anders, omdat ik geen echte voorbereiding had naar zo'n toernooi. Hij heeft dat natuurlijk wel, maar hij heeft van tevoren al laten zien dat hij het kan."

"Ik heb met bewondering gekeken hoe goed hij het heeft gedaan. Daar mag hij heel trots op zijn. Ik heb geen tips voor hem, haha, misschien dat hij eerder tips voor mij heeft. Ik vind hem echt een goede keeper", is ze lovend over de keeper. "Of Verbruggen de nieuwe Van der Sar is? Ha, nou ik hoop het wel voor hem! Tot nu toe vind ik dat hij heel goed doet. Ik hoop het voor hem."

Lees meer:
0 reacties