Van Dongen geïrriteerd: "Dan krijg ik het gezeik over me heen"

Kenneth Perez en Milan van Dongen
Kenneth Perez en Milan van Dongen Foto: © Pro Shots

Milan van Dongen heeft zondag bij Goedemorgen Eredivisie gereageerd op het gesprek met Jasper Cillessen nadat hij een penalty stopte tegen PSV. De presentator vond de keeper zijn interview met hem nogal apart.

Cillessen stopte tien minuten voor tijd de penalty van Luuk de Jong, zijn allereerste in de Eredivisie. "Ik vind het super-, super-, superleuk voor die jongen, hij heeft een karrenvracht aan shit over zich heen gekregen", zegt Hans Kraay jr. "Ik ook", sluit Van Dongen zich daarbij aan.

"Er was nog niet afgefloten, of hij stond al bij ESPN. Zo gretig was hij", vervolgt Kraay. Van Dongen snapt niet dat hij werd aangesproken. "Dat is lekker, ik heb het één keer gezegd, jij (kijkt naar Kraay, red.) vijftien keer, en dan krijg ik het gezeik over me heen. Laat lekker gaan, die mensen die wat over je zeggen."

Kraay snapt de keeper wel. "Zijn reactie naderhand was niet per se op jou (Van Dongen, red.) gericht, het is een soort ontlading naar ons allemaal. Zo van: Kijk, ik kan ook penalty's pakken, even zwijgen jullie. Wij trekken het ons allemaal aan, Milan, het is totaal niet naar jou."

Lees meer:
0 reacties