Van Gelder ziet grove fout: "Beslissing van 40 miljoen euro"

Jack van Gelder
Jack van Gelder Foto: © Pro Shots

Jack van Gelder is niet te spreken over zowel Bas Nijhuis als Serdar Gözübüyük. Beide scheidsrechters maakten dit weekend discutabele keuzes tijdens het fluiten van een Eredivisiewedstrijd. Van Gelder zat zondagavond aan tafel bij Humberto en uitte zijn frustratie.

"Hij onthoudt PEC gewoon een hele duidelijke goal door een verkeerde streep te trekken! Dus Nijhuis naait PEC Zwolle", vertelt Van Gelder geïrriteerd terwijl hij aan tafel zit bij Humberto Tan. Ook vermeldt Van Gelder even dat Nijhuis ook in te huren is voor feesten en partijen. Hiermee lijkt hij te verwijzen richting de oude uitspraak schoenmaker, hou je bij je leest!

Ook bij Feyenoord - PSV zag de sportjournalist een grote arbitrale fout. Serdar Gözübüyük gaf een twijfelachtige penalty die belangrijk is in de titelstrijd. "Een beslissing van 40 miljoen", aldus Van Gelder. Door het puntverlies van PSV is Ajax bij winst op SC Heerenveen aankomende woensdag kampioen van Nederland. Hierdoor kunnen zij direct zich direct plaatsen voor de Champions League.

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
do 26 mei 2022, 20:00
Eredivisie
Vitesse -
-
AZ -
zo 29 mei 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
Vitesse -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand