Van Hanegem haalt uit naar Feyenoorder: "Dit is echt triest, hé?"

Willem van Hanegem in Rotterdam
Willem van Hanegem in Rotterdam Foto: © BSR Agency

In de nieuwste aflevering van de Willem & Wessel Podcast heeft Willem van Hanegem zich zeer kritisch uitgelaten over Santiago Gimenez, die tegen FC Volendam opnieuw niet wist te scoren.

"Ik heb mezelf nog nooit zo veel horen schelden. Het was zó bar, heel droevig. We waren blij met die spits (Santiago Giménez, red.), maar dit is echt triest hé? Waarom speelt hij die bal niet breed? Ze willen hem elke keer laten scoren, maar ik zou hem helemaal geen bal meer geven. Echt bizar. Ik ben benieuwd wat Feyenoord gaat doen”, zegt Van Hanegem. "Hoe ze gaan spelen. Normaal, als ze een goede wedstrijd spelen, winnen ze wel. Maar ik ben er niet zeker van hoor. Voetballend is dit het minste seizoen van de afgelopen drie jaar."

Oud-speler van zowel Ajax als Feyenoord Theo van Duivenbode is voor de gelegenheid ook aangeschoven zegt het volgende: "Het is bij Ajax verschrikkelijk matig natuurlijk. Bij Ajax loopt er eentje van 26 en verder heeft nooit iemand hier in een volle Kuip gevoetbald. Als Feyenoord pressie kan spelen, krijgt Ajax het héél moeilijk."

Lees meer:
0 reacties