Van La Parra duikt in armen van vrouw: "Zij heeft dat aangewakkerd"

Rajiv van La Parra na zijn doelpunt
Rajiv van La Parra na zijn doelpunt Foto: © Screenshot NOS

Op zaterdagavond wist Almere City knap te winnen met 0-2 bij FC Utrecht. Voormalig SC Heerenveen-speler Rajiv van La Parra scoorde de 0-2 en vierde het doelpunt met psycholoog Annemieke Zijerveld.

"Zij is heel belangrijk geweest in waar ik op dit moment sta als speler. Zij heeft de kwaliteiten gezien die ik eigenlijk een beetje was vergeten. Zij heeft het vuur aangewakkerd en mij geholpen steeds meer in mezelf te geloven. Dat kwam eruit bij de 0-2. Daarom kwam ik gelijk naar haar toe. Ik vind dat zij daar een heel groot aandeel in heeft gehad. Daarom wilde ik dat met haar vieren", vertelt Van La Parra na afloop.

Bij Studio Voetbal wordt de actie van Van La Parra besproken. Zo blijkt Ron Jans een groot voorstander van mentale begeleiding in het voetbal. "Al is niet iedere speler daar ontvankelijk voor. Ik heb toevallig met Rajiv van La Parra gewerkt. Echt zo'n leuke gast is dat. Ik wil zo graag dat je mensen vooral laat zien wat ze goed kunnen en dat er daarna pas gekeken wordt naar wat beter kan en wat minder is. Mentale begeleiding moet nu eigenlijk in een staf zitten."

Lees meer:
0 reacties