Van Polen 'leeg' na degradatie: "Lijkt een soort rouwproces"

Bram van Polen
Bram van Polen Foto: © Pro Shots

Bram van Polen is woensdagavond gedegradeerd. De verdediger zag zijn ploeg de laatste maanden opkrabbelen, maar het was uiteindelijk niet genoeg. Het maakte de aanvoerder emotioneel.

"Net knapte ik even. Het lijkt een soort rouwproces. Voor de winterstop waren we al dood en begraven. Na de winterstop hebben we er alles aan gedaan, ook vandaag weer. We kunnen osnzelf op basis van de tweede seizoenshelft niets verwijten, we hebben het verpest in de eerste", vertelt hij aan ESPN. Ondanks de succesvolle trainerswissel met Dick Schreuder moet de ploeg nu naar de Keuken Kampioen Divisie.

Na tien seizoenen op het hoogste niveau is er een einde gekomen aan die prachtige reeks. "We moeten excuus aanbieden aan iedereen die de club een warm hart toedraagt. Er staan banen op het spel, je weet het gevoel van de supporters. Je wilt de mensen graag zoveel meer geven. Het is pijnlijk dat je zo degradeert. Ik ben helemaal leeg."

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
do 26 mei 2022, 20:00
Eredivisie
Vitesse -
-
AZ -
zo 29 mei 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
Vitesse -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand