Van Praag boos op Valentijn Driessen: "Hele grote belediging"

Michael van Praag
Michael van Praag Foto: © Orange Pictures

Michael van Praag is niet blij met de kritische column die Valentijn Driessen over hem geschreven heeft. In het NH Sportcafé greep Van Praag zijn kans om de journalist van de Telegraaf erop aan te spreken.

Driessen noemde de aanstaande aanstelling van Van Praag en Leo van Wijk in de rvc van Ajax 'vriendjespolitiek', 'gotspe' en 'incestueus'. "Je mag een mening zijn toegedaan, maar als je mij en Leo beschuldigt van een incestueuze Ajax-kliek dan is dat een belediging. Een hele grote belediging", reageert Van Praag boos op Driessen.

Volgens de Amsterdammer spreekt Driessen zichzelf regelmatig tegen. "En ook nog een ander ding: je bent geil op berichtjes krijgen van mij. Je hele leven wilde je informatie. Michael: hoe zit dit? Hoe zit dat? Dat mag je blijven doen, maar je moet mij en Leo niet beledigen", benadrukt hij nogmaals. Driessen neemt ietwat gas terug, maar Van Praag blijft boos. "Het is al twintig jaar zo. Ik ben er klaar mee."

"Dit is smaad wat je doet. Dat moet je heel goed onthouden", vervolgt Van Praag. "Je vernedert me zelfs. Je kunt alleen maar negatief zijn. Nu ben ik het, de volgende keer is het weer een ander clubicoon."

Lees meer:
0 reacties