Van Wonderen krijgt bakken kritiek over zich heen: "Schaam je kapot"

Kees van Wonderen
Kees van Wonderen Foto: © Orange Pictures

De supporters van SC Heerenveen zijn niet tevreden over het functioneren van Kees van Wonderen. Het "schaam je kapot" en "Keesie rot op" was luid te horen op de tribunes van het Abe Lenstra Stadion.

Daar verloor SC Heerenveen met 0-3 van Exceslior. "Natuurlijk doet dat me iets", zegt Van Wonderen voor de camera's van ESPN. "Dit is ook inherent aan het vak dat we uitoefenen. Ik ben het alleen nog niet op deze manier gewend. Het is voor mij voor het eerst dat het op mijn persoon wordt geprojecteerd. Dat er meer en beter wordt verwacht, is terecht. Dat begrijp ik. En zolang mensen niet aan me komen, is het goed."

Van Wonderen zelf is nog hoopvol. "Ik zie perspectief omdat die gasten iedere dag gas geven. Ik heb vertrouwen, maar ik heb eerder gezegd dat je soms een draai om je oren moet krijgen om zaken te veranderen. Ik dacht ook dat we een hoger niveau hadden dan we nu hebben laten zien. Dit is niet wat we willen en verwachten, dat maakt het pijnlijker. Het is vooral vervelend voor de mensen die hier werken en de club een warm hart toedragen. Ik blijf me ondertussen focussen op dat waarop ik invloed heb", besloot de trainer.

Lees meer:
0 reacties