'Vermoedelijke opstellingen: zo gaan NEC en Feyenoord spelen'

Mats Wieffer
Mats Wieffer Foto: © Pro Shots

Rogier Meijer en NEC staan in de finale van de KNVB Beker en spelen hun belangrijkste wedstrijd van het jaar. In de finale van de KNVB Beker lijkt Lasse Schöne te ontbreken. Bij Feyenoord is het Mats Wieffer die niet mee kan doen.

Op doel kan Jasper Cillessen opgeschreven worden. Achterin lijkt Bart van Rooij nog niet fit genoeg. Brayann Pereira, Philippe Sandler, Bram Nuytinck en Calvin Verdonk zijn de verdedigers. Verdonk speelde een lange tijd voor Feyenoord.

Proper is het enige twijfelgeval op het middenveld. In de laatste competitiewedstrijd speelde hij een half uur mee. Proper is belangrijk en dus is de kans groot dat hij naast Mees Hoedemakers en Tjaronn Chery op het middenveld staat. Voorin starten Koki Ogawa, Kodai Sano samen met Sontje Hansen.

Slot maakte eerder al bekend dat Timon Wellenreuther sowieso zal starten onder de lat. Bart Nieuwkoop, Thomas Beelen, David Hancko en Lutsharel Geertruida gaan waarschijnlijk de verdediging vormen. Gernot Trauner maakte afgelopen wedstrijd zijn rentree in de selectie van de Rotterdammers, maar gaat niet in de basis beginnen.

Quinten Timber en Calvin Stengs zijn de middenveldeers Ramiz Zerrouki zijn meest logische vervanger van Wieffer. Voorin lijkt Slot vertrouwen te houden in Santiago Gimenez, Yankuba Minteh en Igor Paixão.

Vermoedelijke opstelling: Cillessen; Pereira, Sandler, Nuytinck, Verdonk; Hoedemakers, Proper, Chery; Hansen, Ogawa, Sano.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Nieuwkoop, Beelen, Hancko, Geertruida; Zerrouki, Timber, Stengs; Minteh, Gimenez, Paixão.

Lees meer:
0 reacties